Soveltuu kappaleenkäsittelystä pistehitsaukseen

CX-sarja koostuu monikäyttöisistä malleista, jotka soveltuvat aina kappaleenkäsittelystä pistehitsaukseen. Se on vielä kehittyneempi kuin Kawasakin Z-sarja. CX-sarjan roboteilla on onton käsivarren ja kompaktin rakenteen ansiosta suurempi liikenopeus kuin Z-sarjan roboteilla.  Nämä ominaisuudet nopeuttavat kappaleiden kokoonpano- ja käsittelyprosesseja, parantavat tuottavuutta ja mahdollistavat robottien asennuksen hyvin lähekkäinen pieneen tilaan.

Ominaisuudet:

1) Suuri toimintanopeus
Suuri nopeus saavutetaan kevyemmällä käsivarrella, huippuluokan tärinänvalvonnalla ja huippunopeuksiin tähtäävillä asetuksilla. Erityisesti pitkien siirtoliikkeiden kiertoaika on huomattavasti lyhentynyt.
2) Integroitu ontto käsivarsi
Ontto rakenne mahdollistaa kaapelointien viemisen tarttujaan robotin rungon sisällä. Näin vähennetään kaapeleiden takertumista esimerkiksi robotin läheisyydessä oleviin laitteisiin. Rakenne parantaa huomattavasti tehokkuutta ja vähentää huoltotöitä asennuksen jälkeen, kun kaapeleihin kohdistuu vähemmän ulkoista rasitusta.
3) Joustavampi asennus.
Robottimallin koko ja paino ovat pienentyneet. Ne tarvitsevat 50% vähemmän lattiapinta-alaa kuin Z-sarjan vastavan kokoiset robotit. Pieni tilantarve ja suuri ulottuna mahdollistavat joustavan tehdaslay-outin ja robottien asentamisen pieneen tilaan.

 

CX-sarjan robottimallit: